Privat jordemoder

 

Der sker en kæmpe ændring under en graviditet hvor kvinden modnes og gør sig klar til at skulle være mor. Og det er naturligt at bekymre sig når man er gravid. I konsultationen har vi tid til at komme i dybden med hvordan du har det og hvordan graviditeten forløber. Det er min erfaring, at det at få sat ord på tanker og følelser gør dig klar til fødslen og til rollen som forælder.


Vi har plads til at tale om det der optager dig. Det kan være alt fra dit parforhold, ambivalens overfor graviditeten, angst for at føde, eller andet. Vi kan også komme ind på hvordan du kan håndtere smerte og hvilke muligheder du har for smertelindring. Vi gennemgår evt. tidligere fødsler.  

Jeg kan rådgive dig om hvad der er normalt i en graviditet og hvad der skal undersøges nærmere.  Og jeg kan vejlede dig om plukkeveer, bækkensmerter, kost, motion, arbejde, amning osv. - i det hele taget hvad der er behov for. 

 

Du er velkommen til at tage din mand med. Det kan være at I begge har brug for at tale om graviditeten, jeres roller under fødslen og det at skulle være forældre.


Hvis du er stresset, træt, har kvalme, smerter eller andre gener kan jeg supplere med akupunkturbehandling baseret på en diagnose af netop dig og din graviditet. Akupunktur kan også bruges i ugerne op til fødslen til at modne livmoderhalsen, til afslapning og velvære. Efter fødslen kan akupunktur stimulere mælkeproduktionen, afhjælpe træthed og styrke krop og psyke.

I konsultationen indgår også:

Vurdering af fosterstilling

Fosterskøn

Symfyse/fundusmål

Hjertelyd

Undersøgelse af urinen

Blodtryk

Evt indvendig undersøgelse/hindeløsning

Varighed 60 minutter.