top of page

Om os i klinikken

 

Familieklinik.dk er grundlagt af Anne og Mette Sahlholdt, enæggede tvillingesøstre, begge med baggrund i sundhedssektoren, Anne som jordemoder og akupunktør gennem 10 år på fødeafdelinger på Gentofte og Hvidovre Hospital, Mette som selvstændig behandler af børn og voksne i alle aldre og underviser gennem de sidste 22 år.

 

Behandlere i klinikken er i øjeblikket Mette Sahlholdt.

 

Mere om Mette

 

 

- - - - - - - - - - - - - 

Billede af Mette_edited_edited.png

Anbefalinger

 

"Jeg har fået zoneterapi i snart to år, og jeg vender altid tilbage til klinikken og Mettes erfarne hænder. Klinikken oser af renhed og velvære. Der er hyggeligt, og man overgiver sig hurtigt til den rolige musik, de bløde puder og massagebriksen med indbygget varme. Derudover har jeg helt fra starten af haft stor tiltro til Mettes enorme viden om og interesse for sit arbejde. Hun ved, hvad hun gør!

Og virker det? Tja, det er vel individuelt, men ud over at jeg altid går derfra med lette, fjedrene skridt, har min pollenallergi de seneste to sæsoner været næsten ikke eksisterende.

Ind imellem supplerer jeg behandlingen med en omgang ryg-, skulder- og nakkemassage. Både når det kommer til zoneterapi og massage gælder det om at finde den rette balance mellem ”tagen fat” og smerte. Mette masserer igennem, så man kan mærke det – også flere dage efter – men det er smerte på den gode måde.

Jeg vil derfor til enhver tid anbefale et besøg på klinikken, hvis man går med en træt krop, der trænger til lidt omsorg."

 

Camilla Kragh

 

 

 

"Jeg fik zoneterapi af Mette de sidste par måneder af min graviditet med mit første barn. Jeg havde hørt fødslen kunne forløbe nemmere, hvis man får zoneterapi under graviditeten, og selvfølgelig ønskede jeg så ukompliceret en fødsel som muligt - især da jeg gerne ville føde hjemme. Jeg havde tidligere gået hos Mette med gode resultater, så der var ingen tvivl om, det var hende jeg skulle til igen. 
Jeg havde egentlig ikke de store graviditetsgener, bortset fra jeg indimellem var generet af bækkensmerter og søvnbesvær. Jeg fik 2-3 behandlinger om måneden, og jeg må sige de sidste par måneder var de nemmeste min graviditet og uden de gener, jeg havde i andet trimester. Særligt de sidste uger inden fødslen havde jeg det rigtig godt. Fødslen var en rigtig god oplevelse og gik over al forventning. Veerne startede så småt om natten på terminsdagen og om eftermiddagen fødte jeg en stor, stærk dreng hjemme i stuen. Jeg er virkelig glad for min beslutning om at få zoneterapi i graviditeten, og det øgede velvære det gav mig, og jeg kan varmt anbefale Mette som behandler!"

 

Helle

bottom of page